Beoordelingen van Pizzeria La Scala Glanerbrug

Recente recensies

5.0
Fadi & Lara
gisteren

Top

M.
5 december 2022
Myrthe
4 december 2022

Koud en 1,5 uur wachttijd. Wel super vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nieland
4 december 2022

Goed van smaak, maar pizza was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Onno Hinrichs
4 december 2022

Helemaal goed ! Qua smaak en kwaliteit, top ! Bezorging op tijd en vriendelijk .

COW
3 december 2022

Zalige goed gevulde calzone bezorgd gekregen. Tevreden klant !

Rene
3 december 2022

Nu voor de 2e keer achtereen dat het gratis blikje frisdrank niet gelijk werd aangeboden. De 1e keer had de bezorger het wel bij zich, de 2e keer was de bezorger deze vergeten mee te nemen vanuit de zaak. Beide keren wilde de bezorger de fout direct herstellen. Bij de eerste omdat hij het toch bij zich had, het blikje alsnog geaccepteerd. Bij de 2e vandaag heb ik zelf gezegd dat hij niet terug hoefde te komen alleen voor het blikje cola zero. Volgende keer graag weer direct gewoon aanbieden.

ben
1 december 2022

De smaak was, vanouds, prima. Zo ook de kwaliteit-prijs verhouding. Iets voor de afhaal tijd was de bestelling gereed

Jurgen Koershuis
29 november 2022

snel goed en gloeiend heet

martijn
27 november 2022

Supersnel geleverd en goed van smaak de spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
27 november 2022

Vorige week een klacht gemeld. Dit hebben ze netjes opgelost. Vandaag weer heerlijk gegeten

Yoran
25 november 2022

Snel en goed: helemaal prima!

Malou Schipper
25 november 2022

Onze bestelling werd gauw bezorgd. Aardige bezorger. En wat waren die pizza's lekker!!! Yummy!

Ten Brinke
24 november 2022

Eten was koud het blijft in die bakken niet warm genoeg

Gerrit
23 november 2022

Voor ons de eerste bestelling bij jullie en niets dan lof....heerlijk gegeten met ons allen!

Onno
22 november 2022

Smaak was prima, gewoon top ! Echter, net als vorige keer was hij aan de koude kant. Vreemd, omdat het geen grote afstand rijden is.. Jammer..

Stephan
21 november 2022

Heb om 16.00 een bestelling geplaatst voor 18.00. Om 18.45 kwam er eindelijk een bezorger. We waren ruim op tijd met bestellen. Het eten was koud en we moesten het zelf weer opwarmen. Ben dit niet gewend van La Scala. De volgende keer gaan we bij een ander kijken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
21 november 2022

De pizza's waren zoals altijd prima van smaak en voldoende belegd. Jammer dat ze dit keer al koud waren 😒 Eerdere bestellingen hebben we altijd warm bezorgd gekregen 😊

Reuver
20 november 2022

Na een uur wachten, kwam eindelijk ons eten maar helaas wel lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
20 november 2022

Duurde lang, aardappelschijfjes koud en salade lauw, beter de schijfjes in de bak bij de shoarma

Daniel
20 november 2022

De smaak was goed, maar eten kwam lauw aan. Jammer.

Fleur
20 november 2022

Top!

A de Wit
14 november 2022

Lekker eten, goed warm en op tijd bezorgd. 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

xxxx
11 november 2022

Goede kwaliteit en vriendelijke bezorging.

Christine
11 november 2022
Rena
11 november 2022

Word laatste tijd veel vergeten. Nu geen saus. Toen ze het uiteindelijk brachten was ons eten koud. Erg jammer

O. Hinrichs
10 november 2022

Ietwat aan de koude kant maar verder goed te kanen..

Lara
10 november 2022

Super !

Di Visscher
9 november 2022

Zoals altijd heerlijke pizza’s ( mijn man “ Jack” haalde ze er altijd al en zei dan : zeg maar dat het voor Jack is , dan wisten ze al precies welke pizza’s er gemaakt moesten worden ) Top

Anne
8 november 2022
Bert
6 november 2022

Mail met bezorgtijden komt een uur na de geleverde bestelling. Zou fijn zijn om een geschatte levertijd op tijd te ontvangen. (Besteld om 17:59, bezorging na 19:00 en een status melding om 20:26) Levering niet compleet. Drankje ontbrak (wel netjes nabezorgd nadat we het aangaven). Pizza was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
6 november 2022

Waren weer goede pizza’s zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daantje
4 november 2022

Heerlijk gegeten op tijd warm

M
2 november 2022
H. Reinink
30 oktober 2022

Je besteld om 17.37 uur, je ziet dat je de vroegste levertijd 18.30 of de optie . ‘zo snel als mogelijk’, je kiest voor het laatste. Dan heb je om 18.40 nog niets ontvangen, dan maar even bellen. Oh zegt de allervriendelijkste mevrouw: uw bestelling staan net klaar. Nou dacht het niet, want pas 20 minuten later wordt je eten geleverd. Het moest toen nog gemaakt worden, foutje maken kan maar zeg dat dan gewoon. Jammer, gelukkig smaakte het, zoals altijd, prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christel
30 oktober 2022

Meerdere keren bij jullie besteld. Helaas waren dit keer de aardappels en patat ontzettend zacht en klef(had als opmerking bij mijn bestelling gezet: Graag als eerste bezorgadres ivm zachte aardappeltjes). Ook de Tagliatelle zo zacht dat het net snot was(als opmerking had ik er nog extra bij gezet: “De Tagliatelle niet te zacht!”). Tot slot zat ook de fles wijn die ik er gratis bij zou krijgen niet bij! Erg jammer😔.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peekay
29 oktober 2022
Maureen
29 oktober 2022
Asbreuk
28 oktober 2022

Altijd lekker en snel!

Mieke
27 oktober 2022

Binnen een kwartier hadden we ons eten op tafel(scala zit hier wel dichtbij 😅) goed wassen en was heerlijk

Marjolein
26 oktober 2022

De 3 verschillende soorten kapsalon en lahmacun vonden we erg lekker, goed warm en veel. Zeker een aanrader.

Marleen
25 oktober 2022

Het was weer top, goed warm, lekker als altijd!

Tali Pakonka
24 oktober 2022

Helaas heb ik het blikje cola niet mogen ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bjorn
23 oktober 2022

Pizza shoarma was nog te doen. Maar de calzone shoarma was ver beneden de maat, ui nog rauw en de pizza zelf rondom helemaal zwart. Nou kan dat best een keer voorkomen maar de laatste tijd gaat het heel erg de verkeerde kant op. We bestelde altijd met plezier hier, maar na 2 tot 3 slechte bestellingen is de lol hier wel een beetje vanaf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
23 oktober 2022

La Scala staat altijd garant voor goed, lekker en snel eten. Ik bestel op een zaterdagavond en dan duurt het natuurlijk wat langer. Wel jammer dat nu het eten ook niet was wat het anders altijd is. Aardappeltjes waren hard en echt doorgebakken en leken oud, het eten was niet echt warm meer en de kaas op het vlees zat vooral aan 1 kant en was eigenlijk daardoor een dikke hap kaas.

Mono
23 oktober 2022

Handige bestellijst. Vriendelijk bezorger .En het eten heerlijk warm en lekkker

Nicolien Schippers
22 oktober 2022

Kwaliteit is goed, deze keer echter meer dan 1 uur wachten op bezorging. Had een telefoontje hierover op Prijs gesteld.

Maggie
22 oktober 2022

Top schotel alleen jammer dat de frisdrank vergeten was

Coen
22 oktober 2022

Ruim anderhalf uur gewacht op de bestelling, toen het aankwam was het koud…

Miriam
22 oktober 2022

Het was weer heerlijk!!!!

Dudemeister
20 oktober 2022

Snel en superlekker ⭐⭐⭐⭐⭐

Kim
19 oktober 2022

Snelle bezorging en lekker, warm eten.

Maicel
16 oktober 2022
Gert
13 oktober 2022

Zoals altijd gewoon TOP.

Stéphanie
12 oktober 2022

Zo'n lekkere pizza weer. En rijkelijk belegd. En super snel bezorgd door een vriendelijke jongen!

Vincent
12 oktober 2022
Rick Spenkelink
11 oktober 2022

Heerlijk eten en super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Basel
10 oktober 2022
Wagenaar
8 oktober 2022

Snel geleverd,nette bezorger

Rene Veltman
8 oktober 2022

Goed, lekker en snel gebracht....TOP!

Rnieland
7 oktober 2022
Gosia
7 oktober 2022
Frans ter Wee
3 oktober 2022

Duidelijke afspraken, komen ze na.

K
3 oktober 2022

Gisteren werd er een foutje gemaakt en werd mijn eten te laat en koud bezorgd. Ik bestel hier vaak en dit is de eerste keer dat dit gebeurd. Vandaag gebeld en het wordt meteen netjes opgelost door dezelfde bestelling gratis(!) op tijd te leveren. Het eten hier is verder altijd goed en het personeel is erg vriendelijk en de klant is hier zeker koning. Dankjulliewel la scala!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lara
3 oktober 2022

Fantastisch!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
2 oktober 2022

Aardige jongeman de bezorger . Hij verontschuldigde zich voor het feit dat het zolang duurde . Heb een uur moeten wachten . De jongedame aan de telefoon vertelde dat het erg druk was, maar dat de bestelling net was ingepakt. Ik woon vlakbij dus mijn bestelling was al langer onderweg. De kaas was al helemaal hard en de korst was,al taai. Zou niet gauw weer laten bezorgen, maar liever zelf ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
1 oktober 2022

Ik had een gratis drankje erbij, helaas heb ik die niet gekregen. Ik had daarnaast een broodje besteld, en hier kreeg ik er weer twee van. Rest was wel lekker.

Wesley Boonstra
1 oktober 2022
Mel
25 september 2022
Fleur
24 september 2022

Normaal gesproken prima eten, maar vanavond was de Lahmacun echt niet lekker, was helemaal koud. Dat ben ik anders gewend van La Scala. Bezorger was heel vriendelijk, dus daar was niets op aan te merken.

Tajb
24 september 2022

Super zoals altijd. Levering snel en kwaliteit goed.

Jeannette
23 september 2022

Het is even een tijdje iets minder geweest maar deze pizza was weer zo altijd , goed warm en goed belegd

Charissa bergsma
22 september 2022
Marjon
20 september 2022

Netjes, lekker, warm, vers en goed belegd. Bezorging met opmerking goed opgevolgd.

Loman
19 september 2022

De 2 pizza’s die gisteren zijn bezorgd bij ons zijn koud aangekomen. We moesten de pizza zelf opwarmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
18 september 2022

Normaal is het altijd goed bij jullie maar vandaag was de service heel slecht. Ik snap dat jullie het druk hadden maar na 2 uur op 3 pizza’s te hebben gewacht 2 x gebeld te hebben ook nog verkeerde pizza’s gekregen. Viel een beetje tegen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
17 september 2022

Snel geleverd, goed warm en zoals gewoonlijk weer erg lekker!

An
16 september 2022

Op tijd, lekker en warm.

Jeffrey
12 september 2022
Bianca Knobbe
10 september 2022
Kimlar
10 september 2022

Het was deze keer goed, en het was heerlijk.

Joyce
8 september 2022

Pizza was niet meer warm, maar hij was zeker nog lekker! Altijd top pizza’s bij lascala

Bas
7 september 2022

De pasta was heerlijk. Alleen jammer dat de bezorger rookt en omdat hij met de auto was stonk de papieren tas en de bezorger zelf ook naar rook. Bezorger was wel vriendelijk.

Sandra
4 september 2022

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
1 september 2022

De pizza was helaas zwart, verbrand en erg hard, tevens was de extra knoflooksaus vergeten we kregen er 2 ipv 5 en de frikandellen koud. Dit is helaas niet wat we gewend zijn van jullie.

Jorno gering
31 augustus 2022

Zoals altijd weer gewoon super goed

Christel
28 augustus 2022

Superlekkere pasta, salade erbij en brood…echt top. Mijn dochter vindt het kindermenu ook erg lekker.De bezorger was mooi op tijd, snel weer een keer bestellen 😁.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
27 augustus 2022

Het was weer lekker

Van Barneveld
27 augustus 2022

Altijd goed

Van Barneveld
27 augustus 2022

Top

Nel
26 augustus 2022

Keurig op tijd. Nette bezorger. Eten goed verpakt. Smaakt heerlijk. Aanrader.

Sep Staats
25 augustus 2022

Top gedaan netjes optijd

Amber Te kolstee
23 augustus 2022
Gerald Broen
23 augustus 2022

Ik vond de kipfilet erg droog

Henk Koopmann
22 augustus 2022

Heel goede pizza. Hij smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Barneveld
22 augustus 2022

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter slomp
21 augustus 2022

De pizza was dit keer heel erg hard en te doorbakken, al het vlees op de pizza waren donker en zwart. Het leek wel of die voor de tweede keer is gebakken. Dit heb ik nog niet meegemaakt.

Bianca Sweers
21 augustus 2022

Heerlijke pizza en netjes bezorgd

René
19 augustus 2022

Bezorger vergat eerst het blikje drinken (gratis), na herinnering gaf hij het alsnog.

Karen
16 augustus 2022

Wel een beetje laat 21:10 een mail gekregen dat de bestelling die we om 17:45 kregen onderweg was

Kervel
16 augustus 2022

Heerlijke pizza. Bestelling via internet werkt perfect.

wander poppinghaus
15 augustus 2022
Katja
15 augustus 2022

Altijd telefonisch besteld en altijd TOP! Nu voor de 1ste keer via de app besteld. Helaas duurde de bezorging 45 minuten ( telefonisch binnen 15 minuten) en het gratis blikje heb ik niet ontvangen. Het eten was weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucia Wip
14 augustus 2022

Heerlijke pasta pollo !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
14 augustus 2022

De bestelling werd snel geleverd, pizza's zagen er goed uit, wij vonden alleen dat de pizza's een beetje "zoutig" smaakten voor de rest was goed belegd en warm.

Alper Sarigul
13 augustus 2022

Mijn pasta chef!!!

Henk
13 augustus 2022

Helaas ging het niet goed:een van de pizza’s was de verkeerde pizza. De smaak van de pizza ging. We hadden ook patat besteld, deze was niet lekker en de kippenuggets waren matig kwa kwaliteit. Bezorging duurde 45 minuten

Thea Bauer
10 augustus 2022

Altijd lkker en bezorgd heel snel!

Jeroen
8 augustus 2022

Erg lekker en goed warm. Vriendelijk personeel!

Lucia Wip
8 augustus 2022

Vandaag wat minder de pasta had gelekt zak stuk en was veelte vet.. de shoarma erg zout .. Ben ik niet gewend van jullie normaal is t altijd prima te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria La Scala

Beste Lucia, We hebben u recensie gelezen en vinden het erg vervelend dat het niet goed is gegaan. We willen u daarom een korting geven voor een volgende keer en hopen het hiermee goed te kunnen maken. 20% Kortingscode: slank19 Met vriendelijke groet, Team La Scala

Charlotte
7 augustus 2022

Pizza shoarma was veelste zout en veelste hard gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijn
6 augustus 2022

Goede service en lekkere pizza! Extra rekening gehouden met verzoek

Hilko
5 augustus 2022

Weer als vanouds lekker, heel goed belegd en vlot bezorgd

Maarten
5 augustus 2022

We hadden 2 pasta’s besteld, smaakte heerlijk zoals gewoonlijk. (1 min punt we hadden penne besteld maar kregen spaghetti) En we hadden van de week de kip kapsalon deze was erg zout maar over het algemeen is de kwaliteit een dikke 9,5!

Frank
4 augustus 2022

Altijd goed en daarom ons vaste besteladres.

N
4 augustus 2022

Heerlijk gegeten, ook was de bezorging zeer snel! Kortom top, en zeker voor herhaling vatbaar

Christine
3 augustus 2022

Goed eten, snelle bezorging

Rosink
1 augustus 2022

Heerlijk gegeten 🤤

Van Barneveld
27 juli 2022

Super zoals altijd !

Dilara Gullu
26 juli 2022

Helaas was de pizza lauw. Het leek wel een oude pizza of wat gwn al klaar was. Helaas 1 hele weggooit

Van Barneveld
25 juli 2022

Fantastisch zoals altijd

Ellen
24 juli 2022

Snelle levering, ruime porties, lekker gekruide aardappels, vlees was prima ! Jammer dat het gratis drankje ontbrak !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
24 juli 2022

Zoals altijd: Heerlijk En supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike Bruns
24 juli 2022

Heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.J.
24 juli 2022

Het eten is prima van smaak. Het is nu voor de tweede keer dat we extra vlees besteld hebben, bij een shoarmaschotel. Daar zit normaal gesproken lekkere verse groente bij. Maar nu tot twee maal toe geen groente erbij. En ik had nu bij zoveel bestellingen 10% korting. 2x geen groente erbij...........weg 10% korting. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
22 juli 2022

De ribs leken wat mager en licht verbrand, verder zoals altijd erg goed!

Nicolien Schippers
21 juli 2022

Prima pizza’s

Marja
21 juli 2022

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit

jeannette veenhof
18 juli 2022

heel zuinig belegd , dubbele champignons waren niet te vinden en erg droog, niet wat ik van La Scala gewent ben .Volgende keer graag beter jongens

Karoline
17 juli 2022
Raymond
17 juli 2022

Heerlijke pizza keurig op tijd bezorgt

Vincent
16 juli 2022

Goed en snel zoals gewend.

An
16 juli 2022
Leo
14 juli 2022

Helaas was het vlees van de kapsalon wat te veel aan gebakken .

Jordi
12 juli 2022

Jammer dat de pizza’s niet gesneden waren. De update van de bestelling is niet up to date, ik kreeg een uur na levering een melding dat de bezorger onderweg was. Verder heerlijke pizza’s en mooi op tijd bezorgd, tot de volgende keer!

M
10 juli 2022
Renate
8 juli 2022

Lekkere pizza's en bezorging binnen de tijd.

Roy
6 juli 2022

Zoals altijd, top!

Gekkeondy24
3 juli 2022

Altijd lekker eten goede shoarma hou hiervan en de kapsalon bakken zijn groot love it zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
3 juli 2022
Joeri
2 juli 2022

Helaas was een knoflook bakje kapot en miste er een broodje De bestelling was een broodje shoarma we hebben alleen nooit het broodje gezien.dit vind ik erg jammer aangezien er wel voor betaald is

Maya
1 juli 2022

Als ik zo veel voor een Lahmacun speciaal betaal verwacht ik ook vatzoenlijk vlees er op en niet 7 dunne strookjes je zit meer deeg te kauwen dan je de döner proeft

Natascha Papenborg
29 juni 2022

Het was zeer goed 👍

Burger
27 juni 2022

Bezorging was wel lekker snel

Roy
26 juni 2022

Ruim belegd en goed gemaakt. Krokante korst en knapperige groenten. En precies op tijd. Top!

Vincent
24 juni 2022
Stephan
23 juni 2022

Lekker man. En snel. Flitsende zonnebril bij de bezorger ook.

Bob
22 juni 2022

Eten smaakte goed, maar mijn vriendin en ik hadden beide erg veel buikpijn en buikloop na de tijd. En de bezorger kwam met zo’n bloedgang aanrijden dat hij met gierende banden voor de deur stopte en daarna bijna de deur er uit sloeg i.p.v. gewoon aanbellen of kloppen. Ik ben dit niet van ze gewend.

Esther
20 juni 2022

Altijd goed!👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
19 juni 2022
Edwin
19 juni 2022

Snelle bezorging en lekker eten. 👍🏻

Yana
18 juni 2022

Super snelle bezorging. Heerlijke pizza’s. We bestellen hier graag.

A
18 juni 2022

Snel geleverd en eten was heerlijk

Rich
17 juni 2022
Christel Massimo
13 juni 2022

Supersnelle bezorging, aardige bezorger en het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger en Miriam
11 juni 2022

zoals altijd,heerlijk gegeten en supersnel bezorgd!

Iris
10 juni 2022

Eten was heerlijk, het was nog heet toen het bezorgd werd, en alle extra opties zaten er op en er aan. Het gratis blikje cola zero dat we gekozen hadden was op, dus hadden ze er gewone cola bij gedaan, vertelde ze ons bij afleveren. Begrijpelijk, helemaal goed. Dank jullie wel voor het lekkere eten.

Nicolien Schippers
10 juni 2022

Prima en vlotte bezorging!

Anoniem
10 juni 2022

Super snel bezorgd en smaak was weer goed

P.
9 juni 2022
Van Barneveld
8 juni 2022

Super. Zoals altijd !

Rene
7 juni 2022

De pizza was precies zo als die moet zijn het was heerlijk een dikke 10

Van den Berg
7 juni 2022

Was goed lekker en snel bezorgd.

Bon
7 juni 2022

Prima gegeten en netjes op tijd ondanks dat het tweede Pinksterdag was!

A.
6 juni 2022

Altijd goed en snel. Deze keer kipsaté menu, goede portie! Smaak lekker, wel wat vettig. Burgers waren weer prima en de kinder menu's zijn lekker groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
5 juni 2022
O. Hinrichs
5 juni 2022

Zoals altijd weer topkwaliteit en supersnel geleverd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaltink
5 juni 2022

Zeer tevreden, binnen kwartier was stond de bezorger aan de deur met een overheerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ares
5 juni 2022
Wilma
5 juni 2022

De pizza Pollo en de lasagne waren heerlijk, een echte aanrader Makkelijk te bestellen via de website Keurige zaak, waar je zo in de schone keuken kunt kijken, een groot pluspunt Zeer vriendelijke bediening

Mark
4 juni 2022
Joyce
2 juni 2022

Eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk, alleen wederom mijn drinken weer niet gekregen, wellicht vergeten?

M
30 mei 2022
Karin
29 mei 2022

Helaas is er een verschil tussen bezorgen en halen. Als er bezorgd wordt, wordt 9 van de 10 de bestelde knoflooksaus vergeten en is de pizza vaak te donker gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
29 mei 2022

3 overheerlijke pizza's .. goede kwaliteit ! Ook de Sate schotel met aardappelschijfjes was van heerlijk ! Goede kwaliteit en ruime porties 👍😀

Nicole
28 mei 2022

Helaas was het vlees lauw, aardappelschijfjes hierdoor klef. Smaak is goed, maar het was echt te koud. Vorige keer was het wel heet bij bezorging. Drukte??

Van Barneveld
27 mei 2022

Lekkerste Pita Kaas van Glanerbrug en Enschede

Nicolien Schippers
26 mei 2022

Prima en vlotte levering van heerlijke pizza’s 🍕

Ineke Tosserams
22 mei 2022

Het eten was er snel en we hebben er weer van genoten

Jelle
20 mei 2022

Zoals altijd weer goed

J&M
20 mei 2022

Voor het eerst bij La Scala besteld. Pasta en pizza. Het was heerlijk! We bestellen vaker!

mvr Veenhof_Smit
20 mei 2022

Heerlijk gesmaakt

jeannette
20 mei 2022

heerlijk , zoals altijd

M. Broekhuizen
20 mei 2022
Maarten
18 mei 2022

Goed zoals altijd. Eten is warm en snel geleverd.

Ester
15 mei 2022
Van Barneveld
15 mei 2022

Super, zoals altijd

Simone
15 mei 2022

Erg teleurstellend om €6,50 te betalen voor een lauwe Turkse pizza zonder iets erop of erbij. Bij jullie (nieuwe) buren betaal ìk nog niet de helft hiervoor. Dat je kunt kiezen voor extra groente of saus heeft mij misleid, voor dat bedrag verwachtte ik groente, extra leek me niet nodig. Jammer.

Calconi
12 mei 2022
Mo
11 mei 2022

Uitstekende snelle service en heerlijke smaak!

Renate
9 mei 2022

Lekker en goed eten. Super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs
7 mei 2022
Van Veen
7 mei 2022

De pizza rustica was erg zwart aan de onderkant, alleen het beleg op kunnen eten. De andere was erg droog maar wel te eten. De bezorger was erg vriendelijk

Jessica
7 mei 2022

Weer heerlijk gegeten en super snel geleverd

bert.
5 mei 2022

top. zoals altijd.

Wim Roders
5 mei 2022
Van Barneveld
5 mei 2022

Super, zoals altijd

Mieke Buursen Wasser
5 mei 2022

Heerlijk gegeten, super kwaliteit en voor herhaling vatbaar. Snelle bezorging.

Paul
3 mei 2022

Perfect,lekker en op het afgesproken tijdstip klaar.

jeannette
3 mei 2022

heerlijk , pizza goed belegd en goed heet .

John
3 mei 2022
Dennis
29 april 2022

Lekker eten en supersnel geleverd

Dirk
28 april 2022
Rita eggert
26 april 2022
Stefanie
24 april 2022

Heerlijk gegeten, super snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
22 april 2022

Drankje en saus zat er niet bij

Scholte
22 april 2022

Prima

Van Barneveld
21 april 2022

Top, zoals altijd

J
19 april 2022

Goed eten en snelle bezorging zoals altijd!

Yvette
16 april 2022
An
16 april 2022

Pizza en shoarmabroodje smaakte goed maar had warmer gekund.

Karen
15 april 2022

Prima op tijd bezorgd en wederom lekker. Alleen jammer dat het gratis aangeboden en uitgezochte drankje niet is bezorgd.

Rita eggert
15 april 2022

Snel bezorgd lekker warm . Goede pizza's

Yorn
14 april 2022

Super snelle bezorging

Lisan Geverink
14 april 2022
van Barneveld
13 april 2022

Top!

Charissa bergsma
12 april 2022

Super eten 👌

Lara van Barneveld
12 april 2022

Perfect, zoals altijd

John de Vries
11 april 2022

Wederom top kwaliteit en snelheid van levering...

Postma
10 april 2022

Ontzettend lekkere pizza, alleen ondanks dat we om de hoek van de pizzaria wonen was die pizza al relatief koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Mulder
9 april 2022

Dozen zaten onder de knoflooksaus, pizza's waren droog. Ben ik niet gewend, maar vond het vandaag echt niet goed.

albertus kwak
8 april 2022

Zoals altijd was het weer top. Een hele vette 10 !!!!!!!!!!!!!

Harsa
7 april 2022
Karin van Oene
4 april 2022

Smaakte prima en snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick Spenkelink
3 april 2022

Heerlijk gegeten en het eten was goed warm

Sandra
3 april 2022
Maartje
2 april 2022

Lekker en snel

Sjaak
1 april 2022

Alles was top 👍

Vincent
1 april 2022

Het eten was (na een paar keer iets mindere ervaring) nu gelukkig weer zo goed als we gewend waren!

Bettina
28 maart 2022

Top en het eten is lekker ik ben vaste klant :)

ares
28 maart 2022
Amélie Schaap
26 maart 2022
Ossel
26 maart 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd goede kwaliteit

Renee
24 maart 2022

Beste pizza's evvAaa

Charissa bergsma
24 maart 2022
Veekamp
21 maart 2022

Broodje shoarma maar zonder broodjes . Waarschijnlijk vergeten tijdens de drukte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

..
21 maart 2022

Pizza's waren erg hard en te lang in de oven geweest

Rosink
21 maart 2022

Heerlijk gegeten, we bestellen zeker nog eens 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HR
20 maart 2022

Helaas waren de jalepenos vergeten op een van de pizza’s :(.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex Mönnink
20 maart 2022

Het eten smaakte net als anders, goed qua smaak en opmaak, MAAR voor de 2de keer was mijn eten niet meer warm. Het was zelfs zo lauw dit keer dat ik alles opnieuw heb moeten opwarmen.

Karin van Oene
17 maart 2022
Charissa bergsma
15 maart 2022

Het eten was heerlijk 👌

K.Post
14 maart 2022

Pas het spaarsysteem aan. Nu is het lastig om er gebruik van te maken

theusink
14 maart 2022

alles goed.

Laura Geeraths
13 maart 2022

Het eten was heerlijk! Goed vlees, lekker gekruid en knoflooksaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
10 maart 2022
Patrick
8 maart 2022

Eten was top! Bezorging was ook snel! Vooral het extra meegeleverde pizzames heeft mijn dag gemaakt. Top service!

Ellen
7 maart 2022

Voor herhaling vatbaar, was erg lekker en snelle bezorging.

Bas fischer
6 maart 2022

Snelle en goede bezorging. Pizza dit x niet echt rijk belegd, dus daarvoor geen 5 sterren dit x helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
6 maart 2022

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
5 maart 2022

Weer drinken vergeten zouden ze nog brengen??? Not is al de derde keer. eten niet warm. Vandaag niet zo tevreden

Gert Holsbeeke
4 maart 2022

De smaak was , zoals eigenlijk altijd, prima. Maar volgens mij was de tonijn op of gewoon vergeten toe te voegen.

Mark ter Mors
2 maart 2022

Was weer super snel en super lekker!

Niels
2 maart 2022

Beste pizzaria van Glanerbrug

Ellen
27 februari 2022

snelle bezorging, grote porties, smaakt prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiemen Claus
27 februari 2022
Marjan
27 februari 2022
Sanne
26 februari 2022

Eten is altijd lekker en de bezorging was zelfs op zaterdagavond supersnel!

Kim
25 februari 2022

Lekkerste kapsalon van Twente

Mark ter Mors
24 februari 2022

De beste pizzabakker EN snelste bezorger van Enschede en omstreken 👌

Myrthe Balke
21 februari 2022

Het spijt me, maar het was erg slecht. De pizza en shoarma waren aangebrand en de gehele bestelling was koud en nat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
20 februari 2022

Pizza had een te harde rand bezorging was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gorter
18 februari 2022

Alles was supper en compleet zelfs de gratis drankje zat er bij

Mike
18 februari 2022
Hendriks
16 februari 2022

Super lekker en goed warm en netjes op tijd

Mirjan
15 februari 2022

Snelle bezorging en héérlijk gegeten