Beoordelingen van Pizzeria La Scala Glanerbrug

Recente recensies

5.0
Alper Sarigul
gisteren

Mijn pasta chef!!!

Henk
gisteren

Helaas ging het niet goed:een van de pizza’s was de verkeerde pizza. De smaak van de pizza ging. We hadden ook patat besteld, deze was niet lekker en de kippenuggets waren matig kwa kwaliteit. Bezorging duurde 45 minuten

Thea Bauer
10 augustus 2022

Altijd lkker en bezorgd heel snel!

Jeroen
8 augustus 2022

Erg lekker en goed warm. Vriendelijk personeel!

Lucia Wip
8 augustus 2022

Vandaag wat minder de pasta had gelekt zak stuk en was veelte vet.. de shoarma erg zout .. Ben ik niet gewend van jullie normaal is t altijd prima te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pizzeria La Scala

Beste Lucia, We hebben u recensie gelezen en vinden het erg vervelend dat het niet goed is gegaan. We willen u daarom een korting geven voor een volgende keer en hopen het hiermee goed te kunnen maken. 20% Kortingscode: slank19 Met vriendelijke groet, Team La Scala

Charlotte
7 augustus 2022

Pizza shoarma was veelste zout en veelste hard gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijn
6 augustus 2022

Goede service en lekkere pizza! Extra rekening gehouden met verzoek

Hilko
5 augustus 2022

Weer als vanouds lekker, heel goed belegd en vlot bezorgd

Maarten
5 augustus 2022

We hadden 2 pasta’s besteld, smaakte heerlijk zoals gewoonlijk. (1 min punt we hadden penne besteld maar kregen spaghetti) En we hadden van de week de kip kapsalon deze was erg zout maar over het algemeen is de kwaliteit een dikke 9,5!

Frank
4 augustus 2022

Altijd goed en daarom ons vaste besteladres.

N
4 augustus 2022

Heerlijk gegeten, ook was de bezorging zeer snel! Kortom top, en zeker voor herhaling vatbaar

Christine
3 augustus 2022

Goed eten, snelle bezorging

Rosink
1 augustus 2022

Heerlijk gegeten 🤤

Van Barneveld
27 juli 2022

Super zoals altijd !

Dilara Gullu
26 juli 2022

Helaas was de pizza lauw. Het leek wel een oude pizza of wat gwn al klaar was. Helaas 1 hele weggooit

Van Barneveld
25 juli 2022

Fantastisch zoals altijd

Ellen
24 juli 2022

Snelle levering, ruime porties, lekker gekruide aardappels, vlees was prima ! Jammer dat het gratis drankje ontbrak !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
24 juli 2022

Zoals altijd: Heerlijk En supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike Bruns
24 juli 2022

Heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.J.
24 juli 2022

Het eten is prima van smaak. Het is nu voor de tweede keer dat we extra vlees besteld hebben, bij een shoarmaschotel. Daar zit normaal gesproken lekkere verse groente bij. Maar nu tot twee maal toe geen groente erbij. En ik had nu bij zoveel bestellingen 10% korting. 2x geen groente erbij...........weg 10% korting. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
22 juli 2022

De ribs leken wat mager en licht verbrand, verder zoals altijd erg goed!

Nicolien Schippers
21 juli 2022

Prima pizza’s

Marja
21 juli 2022

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit

jeannette veenhof
18 juli 2022

heel zuinig belegd , dubbele champignons waren niet te vinden en erg droog, niet wat ik van La Scala gewent ben .Volgende keer graag beter jongens

Karoline
17 juli 2022
Raymond
17 juli 2022

Heerlijke pizza keurig op tijd bezorgt

Vincent
16 juli 2022

Goed en snel zoals gewend.

An
16 juli 2022
Leo
14 juli 2022

Helaas was het vlees van de kapsalon wat te veel aan gebakken .

Jordi
12 juli 2022

Jammer dat de pizza’s niet gesneden waren. De update van de bestelling is niet up to date, ik kreeg een uur na levering een melding dat de bezorger onderweg was. Verder heerlijke pizza’s en mooi op tijd bezorgd, tot de volgende keer!

M
10 juli 2022
Renate
8 juli 2022

Lekkere pizza's en bezorging binnen de tijd.

Roy
6 juli 2022

Zoals altijd, top!

Gekkeondy24
3 juli 2022

Altijd lekker eten goede shoarma hou hiervan en de kapsalon bakken zijn groot love it zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
3 juli 2022
Joeri
2 juli 2022

Helaas was een knoflook bakje kapot en miste er een broodje De bestelling was een broodje shoarma we hebben alleen nooit het broodje gezien.dit vind ik erg jammer aangezien er wel voor betaald is

Maya
1 juli 2022

Als ik zo veel voor een Lahmacun speciaal betaal verwacht ik ook vatzoenlijk vlees er op en niet 7 dunne strookjes je zit meer deeg te kauwen dan je de döner proeft

Natascha Papenborg
29 juni 2022

Het was zeer goed 👍

Burger
27 juni 2022

Bezorging was wel lekker snel

Roy
26 juni 2022

Ruim belegd en goed gemaakt. Krokante korst en knapperige groenten. En precies op tijd. Top!

Vincent
24 juni 2022
Stephan
23 juni 2022

Lekker man. En snel. Flitsende zonnebril bij de bezorger ook.

Bob
22 juni 2022

Eten smaakte goed, maar mijn vriendin en ik hadden beide erg veel buikpijn en buikloop na de tijd. En de bezorger kwam met zo’n bloedgang aanrijden dat hij met gierende banden voor de deur stopte en daarna bijna de deur er uit sloeg i.p.v. gewoon aanbellen of kloppen. Ik ben dit niet van ze gewend.

Esther
20 juni 2022

Altijd goed!👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
19 juni 2022
Edwin
19 juni 2022

Snelle bezorging en lekker eten. 👍🏻

Yana
18 juni 2022

Super snelle bezorging. Heerlijke pizza’s. We bestellen hier graag.

A
18 juni 2022

Snel geleverd en eten was heerlijk

Rich
17 juni 2022
Christel Massimo
13 juni 2022

Supersnelle bezorging, aardige bezorger en het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger en Miriam
11 juni 2022

zoals altijd,heerlijk gegeten en supersnel bezorgd!

Iris
10 juni 2022

Eten was heerlijk, het was nog heet toen het bezorgd werd, en alle extra opties zaten er op en er aan. Het gratis blikje cola zero dat we gekozen hadden was op, dus hadden ze er gewone cola bij gedaan, vertelde ze ons bij afleveren. Begrijpelijk, helemaal goed. Dank jullie wel voor het lekkere eten.

Nicolien Schippers
10 juni 2022

Prima en vlotte bezorging!

Anoniem
10 juni 2022

Super snel bezorgd en smaak was weer goed

P.
9 juni 2022
Van Barneveld
8 juni 2022

Super. Zoals altijd !

Rene
7 juni 2022

De pizza was precies zo als die moet zijn het was heerlijk een dikke 10

Van den Berg
7 juni 2022

Was goed lekker en snel bezorgd.

Bon
7 juni 2022

Prima gegeten en netjes op tijd ondanks dat het tweede Pinksterdag was!

A.
6 juni 2022

Altijd goed en snel. Deze keer kipsaté menu, goede portie! Smaak lekker, wel wat vettig. Burgers waren weer prima en de kinder menu's zijn lekker groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
5 juni 2022
O. Hinrichs
5 juni 2022

Zoals altijd weer topkwaliteit en supersnel geleverd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aaltink
5 juni 2022

Zeer tevreden, binnen kwartier was stond de bezorger aan de deur met een overheerlijke pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ares
5 juni 2022
Wilma
5 juni 2022

De pizza Pollo en de lasagne waren heerlijk, een echte aanrader Makkelijk te bestellen via de website Keurige zaak, waar je zo in de schone keuken kunt kijken, een groot pluspunt Zeer vriendelijke bediening

Mark
4 juni 2022
Joyce
2 juni 2022

Eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk, alleen wederom mijn drinken weer niet gekregen, wellicht vergeten?

M
30 mei 2022
Karin
29 mei 2022

Helaas is er een verschil tussen bezorgen en halen. Als er bezorgd wordt, wordt 9 van de 10 de bestelde knoflooksaus vergeten en is de pizza vaak te donker gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
29 mei 2022

3 overheerlijke pizza's .. goede kwaliteit ! Ook de Sate schotel met aardappelschijfjes was van heerlijk ! Goede kwaliteit en ruime porties 👍😀

Nicole
28 mei 2022

Helaas was het vlees lauw, aardappelschijfjes hierdoor klef. Smaak is goed, maar het was echt te koud. Vorige keer was het wel heet bij bezorging. Drukte??

Van Barneveld
27 mei 2022

Lekkerste Pita Kaas van Glanerbrug en Enschede

Nicolien Schippers
26 mei 2022

Prima en vlotte levering van heerlijke pizza’s 🍕

Ineke Tosserams
22 mei 2022

Het eten was er snel en we hebben er weer van genoten

Jelle
20 mei 2022

Zoals altijd weer goed

J&M
20 mei 2022

Voor het eerst bij La Scala besteld. Pasta en pizza. Het was heerlijk! We bestellen vaker!

mvr Veenhof_Smit
20 mei 2022

Heerlijk gesmaakt

jeannette
20 mei 2022

heerlijk , zoals altijd

M. Broekhuizen
20 mei 2022
Maarten
18 mei 2022

Goed zoals altijd. Eten is warm en snel geleverd.

Ester
15 mei 2022
Van Barneveld
15 mei 2022

Super, zoals altijd

Simone
15 mei 2022

Erg teleurstellend om €6,50 te betalen voor een lauwe Turkse pizza zonder iets erop of erbij. Bij jullie (nieuwe) buren betaal ìk nog niet de helft hiervoor. Dat je kunt kiezen voor extra groente of saus heeft mij misleid, voor dat bedrag verwachtte ik groente, extra leek me niet nodig. Jammer.

Calconi
12 mei 2022
Mo
11 mei 2022

Uitstekende snelle service en heerlijke smaak!

Renate
9 mei 2022

Lekker en goed eten. Super snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs
7 mei 2022
Van Veen
7 mei 2022

De pizza rustica was erg zwart aan de onderkant, alleen het beleg op kunnen eten. De andere was erg droog maar wel te eten. De bezorger was erg vriendelijk

Jessica
7 mei 2022

Weer heerlijk gegeten en super snel geleverd

bert.
5 mei 2022

top. zoals altijd.

Wim Roders
5 mei 2022
Van Barneveld
5 mei 2022

Super, zoals altijd

Mieke Buursen Wasser
5 mei 2022

Heerlijk gegeten, super kwaliteit en voor herhaling vatbaar. Snelle bezorging.

Paul
3 mei 2022

Perfect,lekker en op het afgesproken tijdstip klaar.

jeannette
3 mei 2022

heerlijk , pizza goed belegd en goed heet .

John
3 mei 2022
Dennis
29 april 2022

Lekker eten en supersnel geleverd

Dirk
28 april 2022
Rita eggert
26 april 2022
Stefanie
24 april 2022

Heerlijk gegeten, super snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
22 april 2022

Drankje en saus zat er niet bij

Scholte
22 april 2022

Prima

Van Barneveld
21 april 2022

Top, zoals altijd

J
19 april 2022

Goed eten en snelle bezorging zoals altijd!

Yvette
16 april 2022
An
16 april 2022

Pizza en shoarmabroodje smaakte goed maar had warmer gekund.

Karen
15 april 2022

Prima op tijd bezorgd en wederom lekker. Alleen jammer dat het gratis aangeboden en uitgezochte drankje niet is bezorgd.

Rita eggert
15 april 2022

Snel bezorgd lekker warm . Goede pizza's

Yorn
14 april 2022

Super snelle bezorging

Lisan Geverink
14 april 2022
van Barneveld
13 april 2022

Top!

Charissa bergsma
12 april 2022

Super eten 👌

Lara van Barneveld
12 april 2022

Perfect, zoals altijd

John de Vries
11 april 2022

Wederom top kwaliteit en snelheid van levering...

Postma
10 april 2022

Ontzettend lekkere pizza, alleen ondanks dat we om de hoek van de pizzaria wonen was die pizza al relatief koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Mulder
9 april 2022

Dozen zaten onder de knoflooksaus, pizza's waren droog. Ben ik niet gewend, maar vond het vandaag echt niet goed.

albertus kwak
8 april 2022

Zoals altijd was het weer top. Een hele vette 10 !!!!!!!!!!!!!

Harsa
7 april 2022
Karin van Oene
4 april 2022

Smaakte prima en snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick Spenkelink
3 april 2022

Heerlijk gegeten en het eten was goed warm

Sandra
3 april 2022
Maartje
2 april 2022

Lekker en snel

Sjaak
1 april 2022

Alles was top 👍

Vincent
1 april 2022

Het eten was (na een paar keer iets mindere ervaring) nu gelukkig weer zo goed als we gewend waren!

Bettina
28 maart 2022

Top en het eten is lekker ik ben vaste klant :)

ares
28 maart 2022
Amélie Schaap
26 maart 2022
Ossel
26 maart 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd goede kwaliteit

Renee
24 maart 2022

Beste pizza's evvAaa

Charissa bergsma
24 maart 2022
Veekamp
21 maart 2022

Broodje shoarma maar zonder broodjes . Waarschijnlijk vergeten tijdens de drukte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

..
21 maart 2022

Pizza's waren erg hard en te lang in de oven geweest

Rosink
21 maart 2022

Heerlijk gegeten, we bestellen zeker nog eens 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HR
20 maart 2022

Helaas waren de jalepenos vergeten op een van de pizza’s :(.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex Mönnink
20 maart 2022

Het eten smaakte net als anders, goed qua smaak en opmaak, MAAR voor de 2de keer was mijn eten niet meer warm. Het was zelfs zo lauw dit keer dat ik alles opnieuw heb moeten opwarmen.

Karin van Oene
17 maart 2022
Charissa bergsma
15 maart 2022

Het eten was heerlijk 👌

K.Post
14 maart 2022

Pas het spaarsysteem aan. Nu is het lastig om er gebruik van te maken

theusink
14 maart 2022

alles goed.

Laura Geeraths
13 maart 2022

Het eten was heerlijk! Goed vlees, lekker gekruid en knoflooksaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
10 maart 2022
Patrick
8 maart 2022

Eten was top! Bezorging was ook snel! Vooral het extra meegeleverde pizzames heeft mijn dag gemaakt. Top service!

Ellen
7 maart 2022

Voor herhaling vatbaar, was erg lekker en snelle bezorging.

Bas fischer
6 maart 2022

Snelle en goede bezorging. Pizza dit x niet echt rijk belegd, dus daarvoor geen 5 sterren dit x helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
6 maart 2022

Eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
5 maart 2022

Weer drinken vergeten zouden ze nog brengen??? Not is al de derde keer. eten niet warm. Vandaag niet zo tevreden

Gert Holsbeeke
4 maart 2022

De smaak was , zoals eigenlijk altijd, prima. Maar volgens mij was de tonijn op of gewoon vergeten toe te voegen.

Mark ter Mors
2 maart 2022

Was weer super snel en super lekker!

Niels
2 maart 2022

Beste pizzaria van Glanerbrug

Ellen
27 februari 2022

snelle bezorging, grote porties, smaakt prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiemen Claus
27 februari 2022
Marjan
27 februari 2022
Sanne
26 februari 2022

Eten is altijd lekker en de bezorging was zelfs op zaterdagavond supersnel!

Kim
25 februari 2022

Lekkerste kapsalon van Twente

Mark ter Mors
24 februari 2022

De beste pizzabakker EN snelste bezorger van Enschede en omstreken 👌

Myrthe Balke
21 februari 2022

Het spijt me, maar het was erg slecht. De pizza en shoarma waren aangebrand en de gehele bestelling was koud en nat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
20 februari 2022

Pizza had een te harde rand bezorging was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gorter
18 februari 2022

Alles was supper en compleet zelfs de gratis drankje zat er bij

Mike
18 februari 2022
Hendriks
16 februari 2022

Super lekker en goed warm en netjes op tijd

Mirjan
15 februari 2022

Snelle bezorging en héérlijk gegeten

Anoniem
15 februari 2022

Maaltijd kwam 1 uur te vroeg niet geaccepteerd omdat degene nog niet thuis was. Netjes opgelost door de bezorgen en een uur later een nieuwe maaltijd

Miranda Gouma
14 februari 2022

Lekker eten, goede porties, snelle levering!

Harsa
14 februari 2022

Bestelling binnen 10 minuten aan de deur🤝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
14 februari 2022

Wat een ontzettend vies eten was er bezorgd. Alles is linea reactie in de vuilnis beland. Kleffe zooi. Heb al vaker eten bij hun besteld maar dit nog nooit meegemaakt wat slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
9 februari 2022

Snelle bezorging zoals altijd. Top kwaliteit zoals altijd. De enige waar wij pizza's van laten bezorgen...

Charissa bergsma
8 februari 2022
Vincent
6 februari 2022

De pizza was zoals gewoonlijk weer super, alleen jammer dat het bestelde drinken er weer niet bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy spenkelink
6 februari 2022

Eten was heerlijk en goed warm en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gringhuis Gringhuis
6 februari 2022
Benoit Mayamba
6 februari 2022

Snelle bezorging eten was goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesper
6 februari 2022
Rita
5 februari 2022

Snelle levering lekkere pizza goed warm. Voor de eerste keer hier besteld maar niet voor de laaste keer. Het was top

jeannette veenhof
3 februari 2022

heerlijk , zoals altijd

..
1 februari 2022

Na de pizza ontzettende buikkrampen

Jorrit
30 januari 2022

Erg lekkere pizza, was er ook snel. Jammer dat het aangekondigde gratis blikje er weer niet bij zat .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
30 januari 2022

De pizza was heerlijk en er werkte vriendelijk personeel! Ik kreeg er een gratis ijskoud blikje Coca cola bij!! Heeeel fijn!

C
29 januari 2022
Antoinette
26 januari 2022

Zeer snel bezorgd. En zoals altijd was het weer verrukkelijk 😋

Claudia
24 januari 2022
Maki
23 januari 2022

Het eten was weer prima de bezorger vriendelijk Maar we hadden bewust om 20:00 uur besteld en niet 19:45 omdat we dan zeker wisten dat we thuis waren de bezorger stond bijna een kwartier eerder al voor de deur. Wat nu als we nog niet thuis waren geweest

Pim Kwakman
22 januari 2022

Perfect

Danique
22 januari 2022

Super snelle bezorging! Eten besteld, het was er met een kwartier. De kwaliteit van het eten was ook super, het heeft ons goed gesmaakt.

Jennifer Beks
21 januari 2022
Rou
20 januari 2022

Was weer super zoals altijd😃

Samantha
19 januari 2022
A. De Wit
16 januari 2022

Lekker eten, pizza tonno, wrap kip döner en kipsate waren erg lekker!

Dudemeister
16 januari 2022

Super lekker!

Cindy
16 januari 2022

Goed, en betaalbaar en leuk personeel.

Vincent
15 januari 2022
Maurice
15 januari 2022
Dennis
13 januari 2022

Was weer super!

jeannette veenhof
11 januari 2022

heerlijk zoals altijd , en na een foutje van mijzelf geweldige service , dank je wel

Reshma
11 januari 2022

Lekker eten, alleen kreeg ik gisteren precies 4 kleine garnalen, droog in een bakje geleverd. Het was lekker maar natuurlijk veels te weinig.

Harsa
10 januari 2022

Snel bezorgd en lekker zoals altijd 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
10 januari 2022
Stephan
9 januari 2022

Keurig op tijd. De pizza was wat droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
9 januari 2022

De pizza was weer goed zoals gewoonlijk en het vorige keer vergeten drankje was nu weer netjes goed gemaakt, bedankt!

Maki
8 januari 2022

Jammer dat er geen pin mogelijkheid meer is aan huis

C. Willems
8 januari 2022

De frites kapsalon met kip is netjes bezorgd temperatuur was goed en smaakte lekker

M.
7 januari 2022
Gerben
3 januari 2022

Geen blikje frisdrank bij de bestelling gekregen. Verder was het prima

Dennis
3 januari 2022

Heerlijke kapsalon, bestel ze altijd hier en tot nu toe altijd dik tevreden!

José Marie muller
2 januari 2021

Vorige week bijna 2 uur moeten wachten vandaag ging sneller,maar harde randen aan m’n lachmacun broodjes voor shoarma waren droog,jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice Van der Meer
2 januari 2021

Vonden er iets teveel kaas op zitten. Konden het niet snijden of kleiner maken. De smaak was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chey
2 januari 2021

Altijd snel en optijd.

Wagelaar
1 januari 2021

2x pasta vandaag besteld na lange tijd omdat de laatste keer er zoveel knoflook in zat dat het geen pasta was waar knoflook in zat maar dat ik knoflook met pasta at. Vandaag weer durven bestellen met de mededeling dat er weinig knoflook ik moest omdat het eten lekker moet zijn. Helaas waren de beide pasta’s zo ontzettend flauw dat het jammer van de centen was. Weet niet waar het aan ligt, of dat jullie een andere kok hebben maar wij durven geen pasta meer bij jullie te bestellen 🤷‍♀️

Oktay
30 december 2021

Altijd lekker eten!! + goede service. Vriendelijk en behulpzaam

Gringhuis Gringhuis
28 december 2021

Ik bestel al jaren bij la scala, maar ik heb het idee dat er minder shoarma in wat ik besel

S
27 december 2021

Bijna 3 uur moeten wachten. Drinken zat er niet bij, knoflook bakjes lagen open

Charissa bergsma
27 december 2021

Normaal goed eten, vandaag was de kipfilet aangebrand en het eten was niet warm

Pien
24 december 2021

Heerlijk als altijd

Frank
24 december 2021

Top zoals altijd

Alwie
22 december 2021
wander poppinghaus
20 december 2021
Vincent
19 december 2021

Altijd goede kwaliteit eten en bezorging, niks over te klagen. En wat mij betreft de beste pizza’s! Alleen een klein min puntje vind ik dat vaak het gratis blikje drinken niet bij de bezorging zit, ook al is het een gratis blikje, als je er reclame mee maakt zou het wel zo netjes zijn om hem ook te bezorgen. En ja ik geef het wel elke keer aan welke ik wil, want standaard staat ie op geen frisdrank.

Dennis
19 december 2021

Kipsate schotel was prima. De lahmacun was aangebrand en weinig döner. Zijn we niet gewend van jullie ;-(

Dennis
19 december 2021

Super lekkere kapsalon!

Gringhuis
18 december 2021

Verbeter punten, de aardappeltjes niet te hard bakken. Verder mijn complimenten voor de snelle bezorging

A Gorter
16 december 2021

Vlees was goed en lekker alleen de broodjes bij de donor was beetje zwart en dus niet lekker van smaak sus doner gegeten zonder broodje

Edwin
15 december 2021
Bart Loman
13 december 2021

De pizza was aan de rand een beetje verbrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Weijdijk
13 december 2021

Ik bestel vakker bij jullie de pizza's pasta of kapsalon echt heel lekker maar gisteren voor eerste keer spareribs niet te eten nooit meer voor me

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
13 december 2021

Bezorging zal om 17.45 zijn. Dit om 16.00 al besteld Gebeld om 5 voor 6. Was onderweg. Was er pas kwart over 6 terwijl het in dezelfde straat is. Helaas was onze pauze al bijna voorbij en was het eten nog koud ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilko
12 december 2021

Zoals gebruikelijk weer heerlijke pizza’s, goede bodem en ruim belegd. Bezorging mooi op tijd.

Miriam
12 december 2021

het heeft weer heerlijk gesmaakt,nu eens via jullie eigen app besteld,maar geen blikje drinken erbij gehad

Martina
11 december 2021
Esther
11 december 2021

Bestelling keurig op tijd en was allemaal erg lekker. Fijn ook dat de familie pizza in twee verschillende smaken kon. Voor herhaling vatbaar.

Sharythé Meijer Zimmerman
10 december 2021
Jorno gering
9 december 2021

Gewoon lekker

Jan M
8 december 2021

Heerlijk van smaak, vlotte levering

Verbeek
8 december 2021

Deze keer de knoflook saus vergeten afgelopen keer 2 maal frisdrank vergeten jammer jammer

Roy
7 december 2021

super snelle bezorging en goed warm

Mitchel
6 december 2021

1x bellen is genoeg 7x is overbodig. Wel vlotte levering. Had verzocht om doorgebakken aardappel schijfjes helaas was dit niet zo. Hamburger wel van goeie smaak

Annet van der Els
6 december 2021

De bestelling zou om 15.00 bezorgd worden en is pas om 15.45 bezorgd. Toen de bestelling was bezorgd was het eten niet meer warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maicel
5 december 2021

Goed En op tijd

Monique
4 december 2021

Erg makelijke site,pizza bezorger erg vriendelijk ..En een heerlijke pizza

jeannette veenhof
4 december 2021

heerlijk zoals altijd

Meike
4 december 2021

Normaal gesproken altijd tevreden over jullie, heerlijk eten. Maar helaas gisteravond kregen wij koud eten bezorgd. Pizza was koud, aardappeltjes waren koud en shoarmavlees was lauw/koud. Echte tegenvaller.

Safar
2 december 2021

Lekker, netjes verpakt en snel bezorgd

A Gorter
2 december 2021

Eten was gied bezorging was op tijd naar zo aks gewoonljk was blikje fris drank er NIET bij

Nicole
1 december 2021

Verse groente, heerlijke pizza. Bezorging eerder dan verwacht. Top!

jeannette veenhof
29 november 2021

pizza was bijna koud , even in de oven , en was toch heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie bruintjes
27 november 2021

Top

Demir
27 november 2021

Kipfilet was zwart aangebrand en smaakte niet zoals gewoonlijk. Het lijkt wel alsof de kapsalon iedere keer door iemand anders word gemaakt.. Ik heb het niet kunnen eten dus weggegooid.

jeannette veenhof
26 november 2021

heerlijk zoals altijd

Jorno
26 november 2021

Zoals altijd gewoon goed 👍🏻

Ferdi
25 november 2021

Ik had er duidelijk bij gezet dat beide pizza’s gesneden moesten zijn en het stond ook duidelijk op de bon. Uiteindelijk moest ik hem zelf snijden.

Marlies
22 november 2021
Reuver
21 november 2021

Lasagne was verbrand, en pizza magaritha was taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jongedijk
21 november 2021

Snelle levering. Maaltijd Lekker warm en ziet er verzorgd uit. Echt goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
20 november 2021

Weer heerlijk gegeten en snel bezorgd

Rene
20 november 2021

Lasagne wat niet warm en erg dun

Ineke Tosserams
20 november 2021

De pizza was helemaal zwart aan de onderkant. Normaal gesproken is het eten prima maar dit was een teleurstelling

Ellen
19 november 2021

Alles was echt super....

jeannette veenhof
19 november 2021

weer heerlijk zoals altijd :-)

Veronique
18 november 2021

Zoals altijd weer erg lekker en meer dan genoeg 😀

Gea
17 november 2021

Het enige minpuntje was dat er roomsaus op de Schnitsel zat en die hadden we zonder besteld. Verder alles perfect. Smaak, bezorging

F.meijer
17 november 2021
Gea
14 november 2021

Het was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes Meijer
14 november 2021

Een paar weken terug schreef ik een recensie. Naar aanleiding van deze recensie kreeg ik een hele nette mail en toen hebben we besloten om het nog een keer te proberen. We bestelden een pizza shoarma en een kapsalon. Het eten was zoals we gewend waren van La Scala, erg lekker en goed warm! Bezorging was ook prima! Kortom: na een slechte ervaring, nu weer erg tevreden!

Nick Visser
13 november 2021

Aaltijd top 👌🏻

M
12 november 2021
Marion
12 november 2021

Lekker goed een optijd . Top

Marcel
11 november 2021

Eten was niet warm meer

Dora
9 november 2021

Alles was perfect kan niet beter

Anja
7 november 2021