Reviews from Pizzeria La Scala Glanerbrug

Recent reviews

5.0
George
15 April 2024
Henry Busscher
15 April 2024

Goed en lekker gegeten, en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femmy bagchus
14 April 2024

Zoals altijd was het eten heerlijk, wat me tegenviel was dat er maar een half zakje aardappeltjes werd geleverd, was anders een volle zak, bij beide schotels maar een half zakje aardappeltjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.
12 April 2024
Ineke
10 April 2024

Altijd heerlijke pizza's, kunnen er na uit kijken om ze te bestellen

Mirian
6 April 2024

Er was extra kaas besteld op de kapsalon, geen verschil gezien tussen de 2 kapsalons

Kleinenberg
5 April 2024

Eten op verkeerde adres afgeleverd en toen de bewoner het eindelijk hier bracht was het koud.gebeld en toen werd mij gevraagd of ik dan een nieuwe bestelling wou ,ja wat denk je zelf .is uiteindelijk wel goed gekomen maar duurde wel al met al een dik uur

Peter
27 March 2024

Snelle service. Goed eten.

Alicia
26 March 2024

Top!

Jeremy
25 March 2024

Eten was er snel en het was goed.

Karin
25 March 2024

Helaas 1 saus ( weer) vergeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy Klasens
24 March 2024

Vorige keer verkeerde saus en nu geen salade bij kinder menu. Verder was het weer heerlijk en snel geleverd. Tnx

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louise
22 March 2024

Smaakt altijd Top

Frans ter Wee
21 March 2024

Bij de,e kwaliteit zou ik niet weten wat te verbeteren.

Mathilde munnik
21 March 2024

Lekker snel en het was top

Rw de vries
17 March 2024

Was er snel en het smaakte weer goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
15 March 2024

Het was weer zo als altijd heerlijk top

Peekay
15 March 2024
Ashley Mossel
10 March 2024

Patat was lekker, kroket was koud en frikandel ook.. had gevraagd om 17:45 bezorging, maar t werd 17:30 bezorgd.. (kon ik net zo goed die optie aanklikken)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephanie
6 March 2024

super snel bezorgd, was echt nog heel heet en het smaakte echt heerlijk!

Peekay
1 March 2024

Maaltijdsalade met kip is een aanrader. Vriendelijke bezorger.

Willem huisman
28 February 2024

Goede pizza

Daniel Hagen
27 February 2024
Achterberg
26 February 2024

Sla zonder saus, spareribs veel bot weinig vlees schotel niet erg warm, jammer is anders erg goed allemaal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renate ten kate
25 February 2024

Altijd lekker en snel bezorgd😃

Eric
23 February 2024

Perfect!

Neomy
17 February 2024

Lang moeten wachten op de bestelling. Na een uur gebeld en het zou onderweg zijn. 15 min later was de bestelling er pas. Jammer want dit zijn wij niet gewend van jullie. De aardappelschijfjes en tosti waren niet heel erg warm meer.

Malou Schipper-Osborne
16 February 2024

Als altijd waren de pizza's heerlijk. Goed belegd. Lekkere bodem. Bezorging altijd vlot. Kortom, wij zijn vaste klanten

Sebastiaan
12 February 2024

Altijd goed!

Gerrit
11 February 2024

Bestelling supersnel thuis ( en dat op een zondag) en heerlijk warm..complimenten voor de kok en de bezorger!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jantien
11 February 2024

Koude pizza en had online betaald en bezorger gaf aan dat ik nog moest betalen

Linda
10 February 2024
Van Barneveld
6 February 2024

Top zoals altijd

Gerrit
2 February 2024

Vanavond weer heerlijk gegeten...alles kwaliteit en superwarm......tot de volgende bestelling!

Wessel
2 February 2024

Helaas kwam het eten koud aan

Caarels
29 January 2024

Top service

Marijke
29 January 2024

Altijd goed, wat je ook besteld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judity
29 January 2024

Ruim 40 minuten na bestelling werd het eten bezorgd. Bij het openmaken dan de tas bleek het meer koud dan warm te zijn. Direct telefonisch contact opgenomen, excuus was dat het erg druk was en we konden kiezen tussen een kortingscode voor een volgende bestelling of opnieuw laten bezorgen. Gekozen voor de tweede optie, na 20 minuten bezorgd en gelukkig warmer maar qua smaak niet duirect een hoogstandje. Zorg dat de routes niet te lang worden met bezorgen en inveateer in goede thermoboxen, ook in de auto's. Dit was de 2e keer in relatief korte tijd dat dit voor is gekomen, jammer want dit gaat ten koste van jullie kwaliteit en goede naam.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nieland
29 January 2024

Pizza was goed,maar kipdonerbox was koud en droog

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H
28 January 2024

Het was goed en genoeg, de teleurstelling van één van de vorige keren maakte het nu goed. Prijs is aan de forse kant moet ik zeggen.

Adrie
28 January 2024

Eten was top, en zeker optijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
27 January 2024

Heerlijk gegeten. Nette bezorger!

Rudy Tiehuis
26 January 2024

Hij was weer super dankjewel

Jorno
26 January 2024

Super snel bezorgd en gewoon goed!👍🏻

Linda
23 January 2024
Keely Oost
23 January 2024

De roomsaus en snitsel waren veel ste zout. En tussen de aardappelen zitten er een paar schijfjes tussen doe overdatum smaakte. Was een dure en slechte ervaring dit keer.

Jeanine
22 January 2024

Snelle levering en goede kwaliteit

Bottenberg
22 January 2024

Prima optijd, lekker warm en goed van smaak. Prima de Luxe!

Henry Busscher
22 January 2024

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louise
21 January 2024

Heerlijke smaak, dunne plakjes Doner en hele lekkere aardappelschijfjes. De komkommer/ appelsalade is echt een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A
21 January 2024
Ceciel
19 January 2024

Super pizza’s, mn. de pizza pollo was geweldig hoed!

P
18 January 2024
Altemuhl
17 January 2024
Frank
16 January 2024

Lekker, op tijd en handig in stukken gesneden. Perfect!

Alicia
15 January 2024

Normaal is de bestelling altijd goed, dit keer waren de aardappelschijfjes oud, als ze er al een tijd hadden geleden en opnieuw opgewarmd waren. Hierdoor waren ze echt taai en droog, jammer. Pizza was ook koud

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrit
14 January 2024

Ik weet dat het zondags altijd drukker is,daarover wil ik niet klagen maar dat je na een uur wachten een koude pizza thuis krijgt dat valt me tegen, is de bezorger soms komen lopen vraag ik af!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wagelaar
8 January 2024
Rietman
7 January 2024

Helaas kon de bezorger ons huis niet vinden,kan gebeuren maar ik kreeg wel een koude oizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
6 January 2024

Super kwaliteit!! Let erop dat als jullie het eten een eindje weg moeten brengen dat het wel goed warm afgeleverd wordt.

Danny
4 January 2024

Helaas, de aardappelschijfjes bij deze bestelling waren zacht en taai, alsof ze in de magnetron waren opgewarmd. Terwijl wij de aardappelschijfjes normaal juist erg lekker vinden. De hamburger en kipdoner waren weer erg lekker.

Louise
3 January 2024

Doner zeer mals en smakelijk met gebakken aardappeltjes

PM
3 January 2024
Lauren
2 January 2024
D
1 January 2024

Super snelle bezorging heerlijk gegeten

Danielle
1 January 2024
Simone
29 December 2023

Heerlijk gegeten!

Louise
27 December 2023

Bij bezorging nog heerlijk warm en zeer goede kwaliteit

Marchien Niemeijer
27 December 2023

Lekker vlot geleverd, prima pizza’s

Robert Nijhuis
23 December 2023

Gewoon elke keer goed

Veronique
21 December 2023

Na een uur gebeld waar de bestelling bleef. Na adres gegeven te hebben kwam er een lachje en zegt nou als u het kunt ophalen graag anders duurt het nog wel meer dan een half uur. Was heel druk en weinig personeel. Geen probleem hoor wij wachten wel ophalen lukt voor ons nu niet. 45 minuten later kwam de bezorging nog steeds geen probleem. Alleen wel jammer dat het eten lauw/koud was en miste de salade die normaal bij de pasta zit. Als we pizza bestellen gaan we altijd naar la scala en zijn altijd tevreden. Hopelijk volgende keer beter

Lara van Barneveld
21 December 2023
Makboula
12 December 2023

Goed en lekker eten.

Jelle smits
11 December 2023

Lekker eten en snel bezorgd.

Femmy bagchus
10 December 2023
Pascal Jonkers
10 December 2023

Pizza en lasagne waren beide wat aangebrand.

E.Forrester
8 December 2023
Dennis Busschers
7 December 2023

Penne carbonara was heerlijk. Goed gevuld en smakelijk. Heerlijk broodje en salade erbij. Top. Ga zo door

Sandra Brunnenkreef
7 December 2023

Helaas waren de aardappels erg hard gebakken, en moesten wij meer dan de helft weggooien. Daarnaast stokbrood met knoflook besteld, we kregen soort broodstengels en was het dus totaal ander brood dan wat op de foto stond best beetje jammer. En we moesten meer dan een uur wachten wat wij niet gewend waren. Voor de rest was het vlees erg lekker weer.

D van der Kolk
6 December 2023

Mijn complimenten, de pasta was na zeer lange tijd weer lekker van smaak👍🏼

Desteney Rillmann
6 December 2023

Het was snel en lekker

Tiemen Claus
5 December 2023

Bezorgd vóór geschatte tijd, pizza's bevielen goed!

Miel
5 December 2023

Snelle bezorging goede kwaliteit aardige bezorger

D van der Kolk
4 December 2023

Goedendag, ik heb al wel 2 jaar niks meer bij jullie besteld ivm de kwaliteit. Gisteren voor het eerst weer 2 tosti’s kaas besteld en de kwaliteit was weer niks. Pitabrood was droog, randjes verbrand en de kaas niet gesmolten. Kortom ik proefde geen kaas alleen verbrand droog brood 🤷🏼‍♀️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico
3 December 2023

Wat weer een lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rosink
3 December 2023

Top zoals altijd en snelle bezorging 🤩

Stephan
2 December 2023

Netjes op tijd, pizza's hadden iets warmer mogen zijn.

Carina
27 November 2023

Alles weer top !

Gerrit
26 November 2023
Kirill
25 November 2023

Heerlijke kipdoner

Henry Busscher
25 November 2023

Top

Gert Nijhuis
24 November 2023
Anoniem
22 November 2023

Vaak eten bij jullie besteld, altijd goed, maar de laatste 2a3 keer niet te eten. Bijna volle bakken weg gegooid.

Louise
18 November 2023

Altijd kwaliteit en smakelijk!

Rosink
18 November 2023

Weer heerlijk gegeten 🤩, de lekkerste vegetarische pizza ooit . Ik hoop dat jullie nooit stoppen 😅.

Jorno gering
17 November 2023

Super snel en super lekker weer een keer! Top!

Karen
17 November 2023

Shoarma was heel zout en de tosti’s waren bijna koud .jammer

De vos
16 November 2023

Erg jammer dat we nu voor de 2e keer zeiknatte aardappels krijgen kon rechtstreeks te prullenbak in

Anoniem
16 November 2023

Altijd de snelste en lekkerste!

Femmy bagchus
13 November 2023